Rabat -40% Znalazłeś taniej? Napisz lub zadzwoń! Zweryfikujemy i wyślemy kontrofertę

Opinie (72)

Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka dostawa naprawdę towar pierwszej jakości. Jak najbardziej zgadzam się z tym co zawierają w swej treści pozostałe opinie. Gorąco polecam

Dodano 20-02-2014 18:48, przez maciej Ziewiec

Profesjonalnie i błyskawicznie. System informacji o etapach działania - perfekcyjny! Zanim trafiłam na FIXAR, odwiedziłam inne strony, ale nie miały tyle do zaoferowania. POLECAM!!! :)

Dodano 20-02-2014 08:57, przez Kasia z Gdańska

Podpisuję się pod każdym zadaniem z poniższych komentarzy. Profesjonalizm w każdym calu. Nie zawaham się ponownie skorzystać z oferty. Gorąco wszystkim polecam.

Dodano 23-10-2013 08:15, przez Marlena z Poznania

Szybko i rzetelnie, produkt dobrej jakości. Polecam

Dodano 07-08-2013 08:28, przez Krzysztof B.

Produkt dostaliśmy w ciągu dwóch dni - nasze zamówienie było pilne. Szybko,profesjonalnie. Bardzo kompetentne i miłe osoby obsługujące klientów. Dodatkowo bardzo fajny system informowania o statusie zamówienia, który dostawaliśmy mailem. Będziemy dalej korzystać z usług firmy i polecamy innym!

Dodano 10-07-2013 06:58, przez agencja Reklamowski z Poznania

Jestem bardzo zadowolona, towar otrzymałam szybko, mogłam śledzić przebieg zamówienia, polecam.

Dodano 27-06-2013 20:05, przez Ewa z Głogowa

Produkt zgodny z zamówieniem, Tube z fototapeta dostałem po kilku dniach. Polecam.

Dodano 07-06-2013 10:28, przez Dany

Moja fototapeta włoska uliczka jest fantastyczna, kolory żywe a materiał sprawia wrażenie bardzo wytrzymałego.

Dodano 17-04-2013 13:23, przez Agnieszka z Krakowa

Produkt zgodny z zamówieniem, szybka przesyłka, polecam

Dodano 01-04-2013 20:52, przez miki

Konkretna firma, potrzebowaliśmy szybko fototapetę do restauracji bo pierwsza z allegro okazała się fatalna. Zamówienie zrealizowane w 3 dni. Polecam wszystkim znajomym wasz sklep

Dodano 21-03-2013 17:42, przez Kamil Bajor

Dodaj opinie

* Ocena:

* Email nie będzie widoczny