Rabat -50% Znalazłeś taniej? Napisz lub zadzwoń! Zweryfikujemy i wyślemy kontrofertę

Opinie (74)

Świetny sklep! Produkty zgodne z opisem i moimi oczekiwaniami. Polecam wszystkim :)

Dodano 23-03-2015 07:27, przez Grzesiek M.

Polecam!!! Tapeta - rewelacyjna, przesyłka - ekspresowa!

Dodano 13-03-2015 09:59, przez Patrycja R.

Sklep godny polecenia ;) Efekt "WOW" gwarantowany!

Dodano 16-02-2015 07:45, przez Zbyszek

Polecam. Tapeta super, doszła w terminie. Szybko i sprawie.

Dodano 11-02-2015 16:57, przez Aleksandra Furman

Polecam! Druk wyrazisty, przesyłka (fototapeta dokładnie zabezpieczona) doszła w terminie i świetny kontakt ze sprzedającym!

Dodano 02-12-2014 13:39, przez Marian G.

Zamówiłem fototapetę z graffiti. Efekt nie z tej ziemi! Dodatkowo podświetliłem ją halogenami dzięki temu jest jeszcze bardziej wyeksponowana ;) Co do obsługi klienta i produktu - nie mam żadnych zastrzeżeń, wręcz przeciwnie! Otrzymałem pomoc w wyborze materiału, który jest naprawdę wysokiej jakości. No i te kolory. . . BAJKA! ;)

Dodano 07-11-2014 15:22, przez Igor

Zgadzam się z pozostałymi opiniami. Świetna obsługa , szybko i sprawnie ;) Druk i materiał - extra!

Dodano 17-10-2014 08:36, przez Bartek z Krakowa

To naprawdę sklep pierwszej klasy! Sprzedający zapewnił mnie, że produkt jest całkowicie nieszkodliwy dla zdrowia, więc postanowiłam zamówić fototapetę dla moich maluszków. Teraz całe dnie spędzają w swoim pokoju. Sama lubię tam spędzać czas ;) Już zastanawiam się nad fototapetą do sypialni Pozdrawiam i naprawdę polecam!

Dodano 10-10-2014 06:48, przez Matylda K.

Jestem pod wrażeniem! Bardzo szybko dostałem fototapetę. Kolory są powalające! Nie mogę się doczekać efektu końcowego, gdy będzie już na ścianie!

Dodano 24-09-2014 13:34, przez Mateusz

Profesjonalny sklep! Nie byłem pewny co do wzoru fototapety, ale otrzymałem pomoc w jej doborze i muszę przyznać, że świetnie wpasowała się w wystrój sypialni. Jakość wspaniała! Polecam wszystkim Fixar!

Dodano 15-09-2014 12:46, przez Władysław F.

Dodaj opinie

* Ocena:

* Email nie będzie widoczny