Rabat -35% Znalazłeś taniej? Napisz lub zadzwoń! Zweryfikujemy i wyślemy kontrofertę

Opinie (66)

Jestem pod wrażeniem! Bardzo szybko dostałem fototapetę. Kolory są powalające! Nie mogę się doczekać efektu końcowego, gdy będzie już na ścianie!

Dodano 24-09-2014 13:34, przez Mateusz

Profesjonalny sklep! Nie byłem pewny co do wzoru fototapety, ale otrzymałem pomoc w jej doborze i muszę przyznać, że świetnie wpasowała się w wystrój sypialni. Jakość wspaniała! Polecam wszystkim Fixar!

Dodano 15-09-2014 12:46, przez Władysław F.

Faktycznie, poniższe komentarze w pełni zasłużone! Ja wybrałam fototapetę do pokoju syna. Syn jest BARDZO zadowolony. Kontakt ze sprzedającym znakomity, zarówno mailowy, jak i telefoniczny. Przesyłka bardzo dokładnie zapakowana. Dziękujemy i polecamy innym.

Dodano 06-09-2014 21:30, przez Dorota z Wrocławia

Nie można nie zgodzić się z innymi pozytywnymi opiniami.Pełen profesjonalizm. Szybko, wręcz blyskawicznie. Piękna fototapeta. Dziękuję.

Dodano 07-05-2014 08:52, przez Basia Pankiewicz

Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, bardzo szybka dostawa naprawdę towar pierwszej jakości. Jak najbardziej zgadzam się z tym co zawierają w swej treści pozostałe opinie. Gorąco polecam

Dodano 20-02-2014 18:48, przez maciej Ziewiec

Profesjonalnie i błyskawicznie. System informacji o etapach działania - perfekcyjny! Zanim trafiłam na FIXAR, odwiedziłam inne strony, ale nie miały tyle do zaoferowania. POLECAM!!! :)

Dodano 20-02-2014 08:57, przez Kasia z Gdańska

Podpisuję się pod każdym zadaniem z poniższych komentarzy. Profesjonalizm w każdym calu. Nie zawaham się ponownie skorzystać z oferty. Gorąco wszystkim polecam.

Dodano 23-10-2013 08:15, przez Marlena z Poznania

Szybko i rzetelnie, produkt dobrej jakości. Polecam

Dodano 07-08-2013 08:28, przez Krzysztof B.

Produkt dostaliśmy w ciągu dwóch dni - nasze zamówienie było pilne. Szybko,profesjonalnie. Bardzo kompetentne i miłe osoby obsługujące klientów. Dodatkowo bardzo fajny system informowania o statusie zamówienia, który dostawaliśmy mailem. Będziemy dalej korzystać z usług firmy i polecamy innym!

Dodano 10-07-2013 06:58, przez agencja Reklamowski z Poznania

Jestem bardzo zadowolona, towar otrzymałam szybko, mogłam śledzić przebieg zamówienia, polecam.

Dodano 27-06-2013 20:05, przez Ewa z Głogowa

Dodaj opinie

* Ocena:

* Email nie będzie widoczny