Opinie (66)

Fototapeta zachwyciła moją córeczkę! Piękne kolory i czytelna instrukcja i łatwy montaż, z którym poradził sobie nawet mój mąż. :) Dziękuję!

Dodano 01-06-2016 09:28, przez Agata Krzywuch

Możliwości firmy dostosowane do potrzeb klienta - nawet tego najbardziej wymagającego. Pełen profesjonalizm!

Dodano 02-05-2016 09:01, przez Patryk Łobozowski

Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta i szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Fototapeta super!

Dodano 14-04-2016 10:34, przez Adam Kubiński

Dzięki fachowej i profesjonalnej obsłudze klienta zamówiłem fototapetę, która przerosła moje najśmielsze oczekiwania! Kolory są nasycone,a sama tapeta wygląda bardzo naturalnie. Szczegółowa instrukcja obsługi pozwoliła mi ją samodzielnie przykleić! Bardzo dziękuję!

Dodano 24-02-2016 10:32, przez Filip D.

Fototapeta w łazience wygląda bajecznie! Jestem bardzo zadowolona :)

Dodano 30-12-2015 14:10, przez Helena

Zamówiłem obraz z Łabędziami. Uśmiech na twarzy żony i szok, że wybrałem obraz pasujący kolorami do sypialni - BEZCENNE! :) Dzięki za pomoc w wybraniu zdjęcia i wykonanie naprawde porządnego obrazu!

Dodano 21-10-2015 14:34, przez Michał z Krakowa

Zgadzam się z poprzednimi opiniami :) Fototapeta wyszła świetnie! Namawiam sąsiadkę na zakup bo naprawde warto!

Dodano 15-10-2015 15:21, przez Natalia

Profesjonalna obsługa klienta, szybka wysyłka no i obraz naprawdę świetny! Polecam wszystkim!

Dodano 15-09-2015 14:29, przez Grzegorz L.

Fixar spełnił wszystkie moje oczekiwania. Od obsługi klienta, szybkiego dostarczenia do jakości materiału. A kolor i wydruk - SUPER! Kupiłem też klej, świetna sprawa, bo nie musiałem główkować, który i ile wybrać tylko samo mi dobrało :P Polecam wszystkim i jeszcze tu wrócę!

Dodano 08-08-2015 07:29, przez Adrian z Lublina

Zamówiłem fototapetę ze wzorem 3D (500x250). Miałem pewne obawy czy zdjęcie będzie ostre. Po otrzymaniu fototapety byłem w szoku! Ostrość nieziemska!!! Dziękuję za pomoc w doborze zdjęcia :) Jestem w pełni zadowolony!

Dodano 06-08-2015 10:50, przez Edward

Dodaj opinie

* Ocena:

* Email nie będzie widoczny